Lexmark MX517de Printer

Datum objave: 3.4.2018.

Multifunkcijski pisač MX517de objedinjuje ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje u jedinstvenom, svestranom uređaju. Uz dostupan ulazni kapacitet od maksimalno 2000 listova i brzinu ispisa te kopiranja do 42 stranice u minuti, vaši se dokumenti obrađuju vrlo brzo i uz malo prekida. Uključuje 10,9 cm zaslon u boji osjetljiv na dodir i tipkovnicu za pojednostavnjenje zadataka, obostrani ispis i skeniranje, ugrađeno gigabitno umrežavanje, naprednu sigurnost, mogućnost korištenja spremnika iznimno velikog kapaciteta za ispis do 20.000 stranica te mogućnost mobilnog ispisa.

Lexmark MX517de

Sveobuhvatan set značajki za sigurnost na mreži i protokola za zaštitu vašeg uređaja, vaših informacija i vaše mreže od neovlaštenog pristupa. Neka vaši osjetljivi dokumenti budu sigurni uz značajku ispisa povjerljivih dokumenata, što zahtijeva unošenje prilagođenog, jedinstvenog PIN-a na tipkovnicu vašeg uređaja prije no što se dokument može ispisati. Dodatno, ispisujte s mobilnih uređaja pomoću besplatne Lexmarkove aplikacije za mobilni ispis ili dodatnog Wi-Fi prilagodnika. Sada možete obaviti više poslova za manje vremena. MX517de pruža veliku brzinu ispisa i kopiranja, do 42 stranice u minuti i brzinu skeniranja do 41 stranice u minuti, zahvaljujući svom dvojezgrenom procesoru, velikodušnih 512 MB memorije (proširivo do 2,5 GB) i gigabitnom umrežavanju. Može isporučiti prvu stranicu za samo 6,5 sekundi. MX517de pisač, jednostavan je za postavljanje i korištenje, a nudi ugrađeno gigabitno umrežavanje za potpunu kompatibilnost s gotovo svakim operacijskim sustavom i mrežom pa sa svojim radom možete početi odmah. Izrađen je da traje pa ćete stoga jednostavno ispisati do 12.000 stranica mjesečno zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji rukovanja papirom.

mx517

Zaslon u boji osjetljiv na dodir od 10,9 cm pruža brzi pristup funkcijama faksiranja i skeniranja te predinstaliranim aplikacijama kao što su Obrasci i omiljeno, a koje Vam omogućuju pohranu često korištenih dokumenata i njihov ispis putem zaslona osjetljivog na dodir. Lexmarkova aplikacija za mobilni ispis za iOS i Android uređaje omogućava jednostavno i dosljedno korisničko iskustvo za ispis s mobilnih uređaja. Predstavlja jednostavno otkrivanje pisača i mobilnog ispisa i skeniranja. Prednji USB priključak omogućava vam direktan ispis s izbrisivog memorijskog pogona. Ugrađena opcija dvostranog ispisa smanjuje količinu potrošnje papira. Trenutno zagrijavanje valjka štedi energiju i isporučuje prvu stranicu u boji za samo 6,5 sekundi. Mogućnost odabira način rada (Quiet, Hibernate ili Eco) za automatsko minimiziranje buke te smanjenje potrošnje energije. Dostupni spremnici iznimno velikog kapaciteta za ispis do 20.000 stranica- Lexmark 51B0XA0, a koje nikada nije potrebno protresti čime se minimiziraju prekidi i smanjuje trošak ispisa po stranici. U našoj ponudi možete potražiti zamjenski toner kapaciteta ispisa 2500 stranica - Lexmark 51B2000 te potrošnu jedinicu bubanj za 60000 stranica – Lexmark 500Z 50F0Z00.

mx517 toner
Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!