•  
BESPLATNI INFO TEL 0800 200 505 - DOSTAVA 0,00 kn - 100% GARANCIJA

Najam printera

Datum objave:  25.1.2016.
 • Najam digitalnih laserskih pisača

  Naša usluga najma laserskih printera Vam omogućava da na lak i brzi način dođete do Vašeg uređaja bez troškova ulaganja i održavanja u isti.


  USLUGA NAJMA LASERSKIH PRINTERA

  Nudimo laserske uređaje opremljene prema zahtjevima i potrebama korisnika za vrhunsku kvalitetu ispisa. U ponudi imamo crno bijele i color laserske uređaje.

  Naš stručni tim Vam vrši besplatnu dostavu i instalaciju uređaja, kao i troškove redovnog održavanja, tonera i rezervnih dijelova.

  Troškovi papira i ostalih medija za ispis i ostali troškovi nestručnim rukovanjem ili otuđenjem uređajana ne ulaze u navedene cijene najma, već se naplačuju dodatno.

  CIJENA NAJMA

  Usluga našeg najma definira se mjesečnim najmom i cijenom po kopiji.

  Najam se plaća mjesečno, a u njega je uključen određen broj kopija, a za sve načinjene kopije iznad onih uključenih u cijenu najma izračunava se cijena po kopiji.

  Jednom mjesečno obavlja se popis brojača na pisaču te kontrola funkcionlnosti i ispravnosti uređaja. Na temelju iščitanog brojača ispostavlja se račun za uslugu najma.

  Plačanje se obavlja po ispostavljenom računu za najam u roku 8 dana.

  Cijena najma pritnera uključuje:

  - toner dostatan za normlane potrebe kopiranja i ispisa

  - besplatnu dostavu tonera

  - rezervne dijelove koji se mijenjaju temeljem redovne upotrebe

  - redovni servis pisača, otklon kvarova, dolazak servisera na lokaciju korisnika, telefonska podrška na besplatni broj 0800 200 505

  Cijena najma printera ne uključuje:

  - zamjenu dijelova i otklon kvarova nastalih u trenutku nemaranog rukovanja uređajima

  - troškove nastale tijekom servisiranja uređaja od strane drugog servisa ili upotrebom neadekvatnog potrošnog materijala drugogo dobavljača

  - otuđenje uređaja

  - osiguranje uređaja


  REALIZACIJA NAJMA

  Ukoliko se odlučite za opciju najma uređaja potrebno je poslati nam narudžbenicu za najam ili upit na info@opticus-it.hr. Po primitku narudžbenice i bjanko zadužnice (u nekim slučajevima) sklapa se ugovor o najmu.

  Isporuka pisača je moguća u roku 72 sata po primitku potpisanog ugovora i primitka bjanko zadužnice.