Datum objave:  25.1.2016.
Najam printera
Najam digitalnih laserskih pisača

Naša usluga najma laserskih printera Vam omogućava da na lak i brzi način dođete do Vašeg uređaja bez troškova ulaganja i održavanja u isti.


USLUGA NAJMA LASERSKIH PRINTERA

Nudimo laserske uređaje opremljene prema zahtjevima i potrebama korisnika za vrhunsku kvalitetu ispisa. U ponudi imamo crno bijele i color laserske uređaje.

Naš stručni tim Vam vrši besplatnu dostavu i instalaciju uređaja, kao i troškove redovnog održavanja, tonera i rezervnih dijelova.

Troškovi papira i ostalih medija za ispis i ostali troškovi nestručnim rukovanjem ili otuđenjem uređajana ne ulaze u navedene cijene najma, već se naplačuju dodatno.

CIJENA NAJMA

Usluga našeg najma definira se mjesečnim najmom i cijenom po kopiji.

Najam se plaća mjesečno, a u njega je uključen određen broj kopija, a za sve načinjene kopije iznad onih uključenih u cijenu najma izračunava se cijena po kopiji.

Jednom mjesečno obavlja se popis brojača na pisaču te kontrola funkcionlnosti i ispravnosti uređaja. Na temelju iščitanog brojača ispostavlja se račun za uslugu najma.

Plačanje se obavlja po ispostavljenom računu za najam u roku 8 dana.

Cijena najma pritnera uključuje:

- toner dostatan za normlane potrebe kopiranja i ispisa

- besplatnu dostavu tonera

- rezervne dijelove koji se mijenjaju temeljem redovne upotrebe

- redovni servis pisača, otklon kvarova, dolazak servisera na lokaciju korisnika, telefonska podrška na besplatni broj 0800 200 505

Cijena najma printera ne uključuje:

- zamjenu dijelova i otklon kvarova nastalih u trenutku nemaranog rukovanja uređajima

- troškove nastale tijekom servisiranja uređaja od strane drugog servisa ili upotrebom neadekvatnog potrošnog materijala drugogo dobavljača

- otuđenje uređaja

- osiguranje uređaja


REALIZACIJA NAJMA

Ukoliko se odlučite za opciju najma uređaja potrebno je poslati nam narudžbenicu za najam ili upit na info@opticus-it.hr. Po primitku narudžbenice i bjanko zadužnice (u nekim slučajevima) sklapa se ugovor o najmu.

Isporuka pisača je moguća u roku 72 sata po primitku potpisanog ugovora i primitka bjanko zadužnice.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Internet Trgovina - Otvorite Web trgovinu
Mathema d.o.o.