Datum objave:  25.1.2016.
Toneri ukratko

TONERI


Ponuda - originalni toneri, tinte i riboni

Tvrtka OPTICUS IT d.o.o. u svojoj ponudi Vam nudi široku paletu originalnih tonera, tinti i ribona.

Naš asortiman originalnih tonera sastoji se od renomiranih proizvođača kao što su

Hewlett-Packard (HP), Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Xerox, Brother, OKI, Kyocera, Nashuatec i mnogi drugi.


Kontakt – trebate originalni toner?


Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći ukoliko trebate originalni toner za Vaš printer.
Molimo Vas da pregledate naš katalog originalnih i zamjenskih tonera koje imamo u ponudi.

Besplatni info telefon: 0800 200 505
E-mail: info@tvoj-toner.com

Kvaliteta ispisa s originalnim tonerima

Kvaliteta ispisa s originalnim tonerima je vrhunska, svaki proizvođač je pomno prilagodio razvoj svog printera i originalnog tonera prema našim potrebama. Toneri koji su razvili poznati proizvođači printera Hewlett-Packard (HP), Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Xerox, Brother, OKI, Kyocera, Nashuatec; su veoma kvalitetni, prilagođeni za sve vrste ispisa kao i na svim deklariranim materijalima. Također valja napomenuti da su zamjenski toneri koje imamo u ponudi također vrhunske kvalitete te su njihovi proizvođači dugogodišnjim proučavanjem i usavršavanjem došli do potpuno iste kvalitete za 50% manju cijenu.

Originalni toneri i kapacitet?

Kapacitet originalnih tonera je definiran prema standardima svakog prizvođača kao što su Hewlett-Packard (HP), Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Xerox, Brother, OKI, Kyocera, Nashuatec i mnogi drugi. Za svaki toner se "zna" koliki broj stranica može ispisati, te se taj broj smatra relevantnim ukoliko je papir popunjen sa 5% teksta tj. ispune. Ukoliko još niste kupili printer najbolje je da nas kontaktirate na besplatni broj 0800 200 505 kako bi za Vaše potrebe odredili koji Vam pisač najviše odgovara sukladno Vašoj potrošnji koja će kasnije imati veliki utjecaj na potrošnju tonera.

Još uvijek nemate vlastiti printer?

U današnje vrijeme je postalo gotovo nezamisljivo da se u svakodnevnom radu ne susrećemo s nekom vrstom ispisa na raznim vrstama pisača,bilo to da se radi o crno-bijelim, kolor, laserskim ili tintnim.... No niti jedan pisač ne može sam od sebe vječno raditi tj. treba ga ponekad i napuniti :) A to činimo mijenjajući mu tonere ili tinte. Danas na tržištu imamo u ponudi razne vrste tonera i tinti. Bilo da se radi o originalnim, zamjenskim, obnovljenim... svi oni imaju svoje prednosti i nedostatke.

Cijena originalnih tonera?


Originalni toneri imaju raznolike cijene, cijena najviše ovisi o samom kapacitetu tj. koliko može ispisati stranica. Također različito koštaju toneri koji su punjeni crnim prahom ili toneri koji su punjeni prahom u boji za color ispis. Pregledajte naš katalog kako bi našli cijene za sve originalne tonere koji su Vam potrebni ili nas kontaktirajte na info@tvoj-toner.com i besplatni telefonski broj 0800 200 505.

Želite besplatno printer?

Ukoliko ne želite voditi brigu oko nabave printera, tonera i održavanje istoga ond smo mi prava tvrtka za Vas! Možemo Vam ponuditi besplatno printer na korištenje za koji plačate mjesečni paušal tj. po ispisu stranica. U najam printera Vam je uključen printer / fotokopirni uređaj, toneri, održavanje i dostava istoga.
Obratite se našem osoblju za više detalja na info@opticus-it.hr ili 0800 200 505.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Web Shop - Kupovina Online
Mathema d.o.o.