HP LaserJet Pro M102w Printer

Datum objave: 7.3.2018.
HP LaserJet Pro M102w Printer

Manji laserski pisač koji svojim kompaktinm izgledom pristaje svakom radnom stolu, dizajniran je za kućne potrebe ili manje urede. Jednostavan crno – bijeli pisač osobni je sutadnik, koji ima mogućnost bežičnog povezivanja sa računalom. Sa pisačem se dobiva Wi-Fi i USB povezivost, ali pisač nema Ethernet priključak za žično umrežavanje. M102w je dovoljno brz, s obzirom na veličinu i cijenu, a ispisuje nevjerojatan tekst, štoviše i grafike i slike, ali nema mogućnost automatskog ispisa obostranih stranica.

HP LaserJet Pro M102w Printer
HP LaserJet M102w

Kao i kod većine samostalnih pisača u ovoj klasi, i ovaj pisač ima minimalnu kontrolnu ploču koja se sastoji od kombiniranog Wi-Fi gumba i Wi-Fi statusne LED diode, LED pozornosti i pogreške, LED-a spremnog i gumba Nastavi i poništi. Uz Wi-Fi i USB povezivanje, M102w podržava Wi-Fi Direct za stvaranje peer-to-peer veza na vaš mobilni uređaj, kao i Apple AirPrint, HP ePrint, Google Cloud Print v2 i Mopria. Sve podržane vrste medija pisača su papir - laser, običan, foto, grubi, vellum; omotnice, etikete, kartice, razglednice; veličina A4, A5, A6, B5 (JIS), omotnice, 76 x 127 to 216 x 356 mm. Pisač HP LaserJet Pro M102w ima ulaznu ladicu kapaciteta 150 listova te jednu višenamjensku ladicu kapaciteta od 10 listova za ispisivanje omotnica i drugih izvanbilanih medija bez potrebe da ponovo konfigurirate glavnu ladicu. Maksimalni radni ciklus M102w iznosi 10000 stranica, a preporučeni mjesečni obujam od 150 do 1500 stranica. Toner koristi potrošni toner HP CF217A 17A , te potrošnu jedinicu bubanj HP CF219A 19A, koje u našoj ponudi možete pronaći u zamjenskim varijantama. Novi zamjenski toner i bubanj od sada su dostupni sa čipovima, te najmenjeni ispisu 1600 stranica, sa 5% pokrivenosti – toner CF217A, te 12000 stranica sa 5% pokrivenosti – bubanj CF219A. Kompletnu ponudu možete potražiti u web shopu, a mi ćemo Vam radno pomoći ukoliko se ne možete snaći. Napomenuili bismo i za one koji ne znaju da se bubanj ne mjenja kod svake izmjene tonera, već nakon 5-6 zamjena tonera, odnosno kada to pisač sam javi.

cf217a

Proizvodite oštar tekst, podebljane crnce i oštru grafiku s preciznim crnim tonerom koji Vam pomaže osigurati kvalitetu koju ste platili. Pratite razinu tonera s ugrađenom tehnologijom ispisnog mjerača te izradite najveći broj mogućih ispisa i ostvarite ono što ste platili. Nema kašnjenja ili nereda - brzo zamijenite spremnike s tonerom, koristeći uklanjanje automatske brtve i jednostavno otvaranje.

cf219a

Printer ima mogućnost ispisa do 23 stranice u minuti, a ispisuje prvu stranicu za manje od 7 sekundi. Mogli bismo uočiti da je M102w doslijedan zamjenski pisaču HP LaserJer P1102(w) koji ima do 20% bržu brzinu ispisa. Ukoliko Vam nije nužan WiFi, možete pogledati jednaki model HP LaserJet Pro M102a, s kojim ćete vjerojatno proći nešto jeftinije ukoliko ga naručujete.

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!