Novi Canonovi pisači za kućnu primjenu

Datum objave: 14.7.2017.
Novi Canonovi pisači za kućnu primjenu

Canon je predstavio dva nova multifunkcijska tintna pisača serije Pixma - MG3050 i MG2550S. Pisači su namijenjeni kućnoj uporabi te opremljeni hibridnim sustavom tinti koji koristi i pigmentne tinte i tinte na bazi koloranata za ispis fotografija i teksta, kao i tintne uloške FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) veličine XL. Potrošne zamjenske tinte za ove pisače možete potražiti u našoj ponudi. Tinte su XL pakiranja, što znači većih punjenja pod oznakama PG-545 BK XL, te CL-546 COLOR XL. Zamjenske tinte pružiti će Vam jednaki kvalitetan ispis kao i originalne tinte, no njihova cijena je manja što će za Vas značiti manje troškove. Zahvaljujući ugrađenom bežičnom povezivanju -wi-fi vezi, serija Pixma MG3050 omogućuje ispis s prijenosnih i stolnih računala kao i s pametnih telefona i tableta uz pomoć mobilne aplikacije Canon Print putem računalnog oblaka. Na taj način omogućeno je da možete ispisivati i putem društvenih mreža internetskih servisa, uključujući Instagram, Facebook, Google Drive i druge.

MG2550S i mg3050

Način rada Access Point Mode omogućuje korištenje pisača bez spajanja na istu mrežu. Dokumente možete skenirati izravno s mobilnog uređaja ili ih poslati na printer. Pisači MG3050 i MG2550S dolaze sa softverskim paketom My Image Garden za Mac ili PC koji služi organizaciji fotografija i automatski stvara jedinstvene kompozicije fotografija. Pisači omogućuju i pristup internetskoj usluzi Creative Park Premium koja korisnicima nudi dizajne i projekte koje su stvorili profesionalni umjetnici i fotografi. Možete koristiti i softver Easy-PhotoPrint+ koji vam pomaže da budete kreativni sa slikama smještenima na mobilnim uređajima ili u oblaku uz pomoć predložaka koji uključuju razglednice, kalendare i slično. Oba uređaja ispisuju 8 crno-bijelih stranica, odnosno 4 u boji, u minuti. Osmišljeni za sve svakodnevne potrebe ispisa, od dokumenata s mnogo teksta do fotografija u boji, ovi multifunkcijski pisači imaju omogućene funkcije ispisa, kopiranja i skeniranja dokumenata. Jednostavni Canon PIXMA pisači moderni su, kompaktni stolni uređaj s moćnim značajkama za svakog korisnika kod kuće, koji će se uklopiti u svako okruženje.

tinte pg545 i cl546

Pogledajte našu ponudu novih Canon Pixma pisača MG3050 i MG2550S, te zamjenskih tinti PG-545 XL i CL-546 XL s kojima ćete uštedjeti na svojim troškovima!

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!