HP LaserJet P3005 serija printera

Datum objave:  7.10.2016.
HP LaserJet P3005 serija printera
Predstavljamo Vam HP LaserJet P3005 seriju laserskih pisača koji su svojim mogućnostima idealno rješenje za osobnu primjenu, te manje i srednje urede. Veoma brzog ispisa od 35 stranica u minuti (ppm), te ispisa prve stranice za 9.5 sekundi, čak i iz stanja mirovanja.

Sa integriranim umrežavanjem koji ne ugrožavaju učinkovitost i sigurnost, pisač je lako dijeliti i idealan je za male radne timove. On nudi Hi-Speed USB 2.0 povezanost za brzine prijenosa podataka do 480 Mbps, te ima ugrađeni Ethernet ispisni poslužitelj.

HP LaserJet P3005 serija uključuje 5 konfiguracija. Sve one imaju procesor 400 MHz, 500 listova ulazne ladice, 100 listova višenamjenske ladice, te USB 2.0 i paralelne priključke. Ono po čemu se razlikuju su memorija RAM-a, te neke sitne opcije. Tako P3005 ima memorijeu 48MB, P3005d 64MB, te mogućnosta automatskog obostarnog ispisa (autodupolex), P3005n polazi od 80MB sa duplexom, dok P3005dn nudi duplex i ugrađeno umrežavanje. Zadnje P3005x printer uz sve navedeno ima još jednu dodatnu ulaznu ladicu od 500 listova.
P3005 ulazne ladice

Veliki kapacitet ulazne ladice od 1100 listova papira, raspodjeljeno na 2 ladice po 500 listova koje se nalaze sa prednje strane pisača, te na 100 listova dodatne, višenamjenske ladice. Izlazna ladica nalazi se na vrhu pisača, te ima mali preklop, proširenje koje dosta pomaže kod većih ispisa. Kapacitet joj je 250 stranica.

Ispis moguć na raznim vrstama i veličinama papira, uključujući obveznice, papir u boji, zaglavlja, reciklirani papir, naljepnice, čestitike, folije i sl. Debljina ili težina papira se proteže od 60 do 120 g/m2.

Kvaliteta ispisa je iznimno dobra, oštre i čiste linije, koje su postojane i kod grafičkog ispisa, rezolucije 1200x1200 dpi. Ispis slika je jednako tako zadovoljavajuć, čist prikaz detalja, no kao i kod svakog crno – bijelog laserskog pisača ne možemo govoriti o besprijekornoj kvaliteti.
P3005 control panel

Kontrolna ploča ovog printera je jednostavna, što možete vidjeti sa fotografije, sa osnovnim podatcima, gumb izbornika, te gumb za navigaciju koji pomaže prelasku po kratkom popisu mogućnosti, te LCD izbornik sadržan od 2 retka. Opcije su one koje bi i pretpostavljali, ukratko, kvaliteta ispisa, dijagnostka i održavanje. Jedna od zanimljivih opcija koje nudi su primjerice "Pokaži mi kako" (Show Me How), koja uključuje postavke poput odstranjivanja zaglavljenog papira, kako umetati ladicu, kako umetati posebne medije, i slično.

Serija printera je ekološki prihvatljiva, što znači da zbog svog dizajna ima nisku potrošnju energije, tihi rad, minimalne emisije, te podršku recikliranja.

HP LaserJet P3005 serija printera koristi potrošne tonere Q7551A i Q7551X. Zamjenske modele ovih tonera možete pronaći nas u prodavaonici ili u web trgovini. Zamjenski toneri HP Q7551A 51A su manja punjenja koji imaju kapacitet ispisa 6500 stranica, dok su zamjenski toneri HP Q7551X 51X veća punjenja kapaciteta 13000 stranica. Ovo je odlična ponuda jer po cijeni jednog tonera ispis Vas košta samo 0,05 kuna po stranici.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Web Trgovina - Online Trgovina
Mathema d.o.o.