•  
BESPLATNI INFO TEL 0800 200 505 - DOSTAVA 0,00 kn - 100% GARANCIJA

O tonerima

Datum objave:  25.1.2016.
 • O tonerima

  Naši toneri proizvedeni su po standardima proizvođača orginalne opreme i prema tome dajemo garanciju da je kvalitet naših tonera jednak orginalnim.

  Svi naši toneri posjeduju certifikat ISO 9001.

  Također garantiramo da će naš zamjenski toner isprintati jednak ako ne i veći broj stranica uz jednaku kvalitetu kao i toner pod brendom proizvođača printera.

  Na našoj stranici možete pronaći popis svih zamjenskih tonera i zamjenskih tinti za printere,te cijene istih. U ponudi imamo tonere za HP, CANON, LEXMARK, EPSON, SAMSUNG, XEROX, BROTHER, KONICA MINOLTA, RICOH, PANASONIC, NASHUATEC, KYOCERA...

  Također tu se nalazi i popis svih printera te recenzije za iste.


  Na sve zamjenske tonere iz naše ponude dajemo 100% garanciju:

  - ukoliko vas ispis našeg tonera ne zadovoljava isti možete vratiti*

  - naši zamjenski toneri i tinte ispisuju isti broj stranica kao orginal toneri**

  - naši zamjenski toneri i tinte neće ni u kojem slučaju oštetiti Vaš pisač***

  Postotak greške na tonerima iz naše ponude manji je od 1%, što će Vam reći da se na 100 prodanih tonera pojavi svega jedan neispravan zamjenski toner ili tinta.

  Naši zamjenski toneri i tinte daju najbolji omjer kvalitet i cijene, te za Vas predstavljaju dugoročno najpovoljniji izbor!


  Za sva pitanja i savjete slobodno se možete obratiti našim ljubaznim prodavačima na besplatni info tel. 0800 200 505, tel. 2450 960 ili na mail info@tvoj-toner.com


  Sve marke, slike, nazivi proizvoda i OEM brojevi su oznake i vlasništvo odgovarajućih kompanija i koriste se samo za referencu.  * toner ne smije biti potrošen više od 10%

  ** varijacije koje su moguće do max 5% + ili -

  *** Tvrtka OPTICUS IT d.o.o. (www.tvoj-toner.com) preuzima na sebe bilo kakav rizik ukoliko naš tonere prouzrokuje kvar na Vašem printeru te će isti biti uklonjen isključivo u našem servisu.