Datum objave:  25.1.2016.
O tonerima
O tonerima

Naši toneri proizvedeni su po standardima proizvođača orginalne opreme i prema tome dajemo garanciju da je kvalitet naših tonera jednak orginalnim.

Svi naši toneri posjeduju certifikat ISO 9001.

Također garantiramo da će naš zamjenski toner isprintati jednak ako ne i veći broj stranica uz jednaku kvalitetu kao i toner pod brendom proizvođača printera.

Na našoj stranici možete pronaći popis svih zamjenskih tonera i zamjenskih tinti za printere,te cijene istih. U ponudi imamo tonere za HP, CANON, LEXMARK, EPSON, SAMSUNG, XEROX, BROTHER, KONICA MINOLTA, RICOH, PANASONIC, NASHUATEC, KYOCERA...

Također tu se nalazi i popis svih printera te recenzije za iste.


Na sve zamjenske tonere iz naše ponude dajemo 100% garanciju:

- ukoliko vas ispis našeg tonera ne zadovoljava isti možete vratiti*

- naši zamjenski toneri i tinte ispisuju isti broj stranica kao orginal toneri**

- naši zamjenski toneri i tinte neće ni u kojem slučaju oštetiti Vaš pisač***

Postotak greške na tonerima iz naše ponude manji je od 1%, što će Vam reći da se na 100 prodanih tonera pojavi svega jedan neispravan zamjenski toner ili tinta.

Naši zamjenski toneri i tinte daju najbolji omjer kvalitet i cijene, te za Vas predstavljaju dugoročno najpovoljniji izbor!


Za sva pitanja i savjete slobodno se možete obratiti našim ljubaznim prodavačima na besplatni info tel. 0800 200 505, tel. 2450 960 ili na mail info@tvoj-toner.com


Sve marke, slike, nazivi proizvoda i OEM brojevi su oznake i vlasništvo odgovarajućih kompanija i koriste se samo za referencu.* toner ne smije biti potrošen više od 10%

** varijacije koje su moguće do max 5% + ili -

*** Tvrtka OPTICUS IT d.o.o. (www.tvoj-toner.com) preuzima na sebe bilo kakav rizik ukoliko naš tonere prouzrokuje kvar na Vašem printeru te će isti biti uklonjen isključivo u našem servisu.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Internet Prodaja - Online prodaja
Mathema d.o.o.