Novi Okijevi pisači serije MC363

Datum objave: 26.10.2017.
Novi Okijevi pisači serije MC363

U posljednjih nekoliko godina OKI je izbacio četiri nove serije uređaja u boji namijenjene malom i srednjem tržištu poslovanja. Serije uređaja novije generacije nadograđene su novim značajkama kao što su veća brzina ispisa i mogućnost mobilnog ispisa, u odnosu na prethodne generacije. Jedan od tih uređaja je MC363 koji zamjenjuje stariji MC362 pisač. Ovaj multifunkcijski pisač u boji za A4 formate ispisuje i do 31 stranicu u minuti (c/b) te do 27 stranica u minuti (u boji). Uključuje 667 MHz procesor i 1 GB memorije. Funkcije ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja su standardne.

oki mc363 printer

Vrijeme ispisa prve stranice je za manje od 8,5 sekundi, a mjesečni radni ciklus je 45.000 stranica, ali OKI preporučuje prosječno do 5.000 stranica. MC363dn uključuje PCL i PostScript jezik ispisa. Također uključuje standardno USB i Ethernet povezivanje, kao i opcionalnu bežičnu mrežu. Mobilni ispis podržava i aplikacije kao što su Google Cloud Print 2.0 i Apple AirPrint. Upravljanje papirom počinje s glavnom ladicom od 250 listova, sa višenamjenskom kapaciteta 100 listova,a OKI nudi i dodatnu ladicu kapaciteta 530 listova kao opciju za maksimalni kapacitet od 880 listova. Izlaz se sastoji od spremnika od 150 listova, a tu je i automatski ulagač dokumenata za 50 listova. Dokumenti se mogu skenirati na razne destinacije, uključujući PC, USB, e-poštu, dijeljenu mapu i daljinsko skeniranje. Podržani formati datoteka uključuju PDF, JPEG, XPS i TIFF. LDAP je također podržan. Faksiranje koristi 33,6kbps modema s 256MB memorije. PC faksiranje i internetsko faksiranje su standardni.

mc363 prikaz veci

MC363dn sadrži programski paket - Uslužni program koji uključuje značajke, kao što je ispravna boja, program za swatch u boji, računovodstvo ispisa, instalacijski program za web i PDF izravni ispis, od kojih su samo neki. Kao i kod ostalih OKI uređaja, MC363dn uključuje značajke uštede energije kao što su obostrani ispis, robusna i dugotrajna LED tehnologija ispisa, način rada štednja tonera (Toner Save), automatsko isključivanje te automatski uključivanje do manje od 0,5 W kada nije u uporabi, Deep Sleep način i sl. Potrošni materijal sastoji se od crnog tonera C332 od 3500 stranica, te tonera u boji C332 od 3000 stranica (cyan, magenta i yellow) i s jednim slikovnim bubnjem za 20000 stranica. Cijena boja po stranici je pomalo visoka za manju tvrtku, ali se mogu boriti protiv toga pomoću OKI-ovih značajki za uštedu energije. Za sada na tržištu još ne postoje zamjenski toneri ove serije, no čim se pojave budite sigurni da ćete ih moći pronaći u našoj ponudi!

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!