•  
BESPLATNI INFO TEL 0800 200 505 - DOSTAVA 0,00 kn - 100% GARANCIJA

O nama

 • Web shop tvoj-toner.com je u vlasništvu tvrtke Opticus IT d.o.o. dinamične i inovativne tvrtke koja je u Hrvatskoj osnovana nakon dugogodišnjeg rada i iskustva u informatičkom sektoru.

  S vremenom osnovne djelatnosti su postale prodaja zamjenskih tonera i tinti, najam printera, fotokopirnih uređaja te održavanje računalnih sistema i printera.

  Tvrtka OPTICUS IT d.o.o. na našem web shopu www.tvoj-toner.com nudi proizvode naših poznatih partnera HP, Canon, Samsung, Lexmark, Epson, Xerox, Brother i druge.
  U ponudit imamo najveći izbor zamjenskih te orginalnih toner, printera za najam te prodaju, uredsku opremu i certificirane Microsoft djelatnika za održavanje IT sistema.

  Našim klijentima smo u mogućnosti ponuditi cjelokupna rješenja povezano za potrošni materijal za ispis, najam pisača, uredski materijal, informatičke usluge za poslovna okruženja kao i za privatne osobe.

  Sa našim stalnim klijentima / kupcima dogovaramo posebnu rabatnu politiku i uvjete (način i rok plačanja, limite za dostavu i trajne popuste).

  U slučaju da ste pravna osoba s mjesečnim potrebama molim Vas da nas kontaktirate na info@opticus-it.hr ili tel. 01 2450 960.

  Slobodno nas kontatirajte