Datum objave:  25.1.2016.
Zamjenski toneri
Još uvijek ste skeptični pri samoj pomisli na zamjenske tonere? Znate li uopće razliku između originalnih,zamjenskih i obnovljenih tonera? Hoćete li izgubiti garanciju korištenjem zamjenskih tonera? To su samo neka od pitanja koja Vas muče?

Kontaktirajte našu tvrtku OPTICUS IT d.o.o. kako bi Vam objasnili sve moguće nedoumice koje imate prema zamjenskim tonerima. Svi naši zamjenski toneri su premium kvalitete i na njih dajemo 100% garanciju. Naši toneri daju najbolji omjer kvalitete i cijene te su kao takvi najprihvatljiviji izbor na tržištu.

Besplatni info telefon: 0800 200 505

E-mail: info@tvoj-toner.com

Zamjenski toneri s garancijom 100% kvalitete

Zamjenski toneri su novi tvornički napravljeni toneri koji svojom kvalitetom zadovoljavaju standarde originalnih tonera. Svi naši toneri posjeduju ISO 9001 / ISO9001:2008 / ISO14001:2004 / STMC / RoHS / REACH / CE certifikate. Kao takvi Vam garantiramo da je kvaliteta naših tonera barem jednaka kvaliteti proizvođača originalnih tonera. Svi naši toneri će ispisati jednak broj stranica, ako ne i veći od originalnih tonera i to uz istu kvalitetu ispisa. Svaki naš toner je prošao stroge kriterije testiranja nakon same proizvodnje prije nego što je stavljen u našu prodaju. Garantiramo da ćemo Vam vratiti novac ukoliko nećete biti zadovoljni ispisom naših tonera!*

Što je s garancijom printera prilikom korištenja zamjenskih tonera ?

Ako je Vaš printer pod garancijom i odlučite se koristiti naše zamjenske tonere, mi Vam garantiramo da ćemo otkloniti sve kvarove ako budu nastali korištenjem tonera. Do danas nismo imali niti jedan kvar printera koji je uzrokovao naš toner. Također imamo ovlašteni servis HP printera čije usluge mogu koristiti svi naši kupci, a za Vas možemo servisirati sve brendove printera kao što su Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Xerox, Brother, OKI, Kyocera i Nashuatec.

Zamjenski toneri – cijena, narudžba i dostava

Na našem web shopu www.tvoj-toner.com potražite popis i cijene svih zamjenskih i originalnih tonera. Zamjenski toneri naše tvrtke su veoma konkurentni svojom cijenom i kvalitetom. Cijena zamjenskih tonera HP, Canon, Lexmark, Epson, Kyocer, Brother, Samsung, Xerox je nekada manja i do 70% naspram cijene originalnih tonera.

Svi naši kupci na području grada Zagreba ostvaruju pravo na besplatnu dostavu za sve zamjenske tonere, dok oni koji se nalaze na području ostatka Hrvatske moraju napraviti minimalnu narudžbu od 300,00 kn kako bi dostava bila besplatna tj. za manju narudžbu platiti 25,00 kn + PDV. Roba od trenutka narudžbe koju odradite do 13:00h je već dostavljena na Vašu adresu unutar jednog radnog dana.

Naši zamjenski toneri možda jesu jeftiniji, ali samo po cijeni. Korištenjem naših zamjenskih tonera smanjit ćete troškove ispisa i do 60% (u usporedbi s brendiranim tonerima proizvođača printera kao što su HP, Canon, Lexmark, Epson, Kyocer, Brother, Samsung, Xerox).

Ako ste još uvijek u nedoumici te Vas ni ovo nije dovoljno uvjerilo, slobodno nam se obratite pa ćemo Vam poslati naš zamjenski toner na testiranje.


*Toner se ne smije potrošiti više od 10% svojeg kapaciteta
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Online Trgovina - Izrada Web Shopa
Mathema d.o.o.