Brother HL-5150D laserski printer

Datum objave:  11.5.2017.
Brother HL-5150D laserski printer
Brother HL-5150D laserski je pisač dizajnirani da sa prednje strane odozdo posjeduje ulaznu ladicu kapaciteta 250 listova koja se izvlači prema naprijed. Neposredno iznad ulazne ladice nalazi se višenamjenska koja je kapaciteta 50 listova ili omotnica. Cijela prednja strana pisača povlači se kako bi doši do tonera i bubnja. Potrošni uložak ovog pisača je toner TN3060 kapaciteta ispisa 6700 stranica, čiji zamjenski model možete naručiti u Tvom toneru po izuzetnoj cijeni. Toner je vrhunske kvalitete i dat će Vam kvalitetan ispis izlaznih dokumenata poput originala. Osim tonera potrebno je mijenjati i bubanj, no nakon ispisa 20000 stranica, što znači da se ne mijenja svaki puta kada i toner.

Na gornjoj strani nalaze se četiri indikatorske žaruljice za toner, bubanj, papir i status ispisa, kao i dva gumba za pokretanje zadataka ispisa i za trenutno zaustavljanje, čak i kada je u usred ispisa. Gum je doista koristan kada odjednom shvatite da postoje pogreške kod velikih količina ispisa.

Povezivanje pisača je paralelnim ili USB priključkom koji se nalazi na stražnjoj strani. Brother ne pruža nikakav softver za aplikacije kojim nadopunjuje svoje upravljačke programe za ispis, ali uključuje BR-Script, svoj vlastiti PostScript emulator, kao i PCL 6. Brzina ispisa HL5150D pisača je 21 stranica u minuti sa brzinom ispisa prve strane za manje od minutu, te rezolucijom od 2400x600dpi. Kvaliteta ispisa teksta sa našim zamjenskim tonerom TN3060 je zavidna, čista i gusta, sa kvalitetnim uzorcima sivih tonova.

Preporučeni radni mjesečni obujam je od 500 do 3000 stranica, te pisač nema dodatnih mogućnosti poput kopiranja, skeniranja ili faksiranja, no dobar je izbor za manje urede i potrebe većih ispisa. Biti ćete zadovoljni brzinom ispisa i malim dimenzijama pisača koji odgovara na svaki radni stol, a naš zamjenski toner TN-3060 sa kapacitettom od 6700 stranica dat će Vam kvalitetan ispis. Naručite još danas svoj primjerak tonera na kojeg Vam dajemo 100% garanciju. Mnoštvo naših zadovoljnih kupaca može Vam potvrditi kvalitetu zamjenskih tonera!
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Internet Shop - Online prodaja
Mathema d.o.o.