Brother MFC-L5700DW printer i zamjenski toner

Datum objave: 20.3.2017.
Brother MFC-L5700DW printer i zamjenski toner

Brz ispis i odlična kvaliteta ispisa sa malim troškovima neke su od najboljih odlika ovog pisača. Brotherov MFC-L5700DW multifunkcijski crno-bijeli pisač dizajniran je ta mikro urede i male radne skupine. Ima zavidan podržani kapacitet rukovanja papirom, a kvaliteta ispisa je iznad svakog prosijeka. Svojom brzinom ispisa od 42 stranice u minuti učinkovito je rješenje za povećanje produktivnosti, te smanjenja operativnih troškova uz upotrebu zamjenskog tonera TN-3480 za ispis 8000 stranica. Kapacitet ulazne ladica iznosi 250 listova, sa 50 listova višenamjenske ladice, te mogućnošću nadogradnje dodatnih ladica kapaciteta 250 listova ili čak 520 listova. Zbog toga je karakteristika rukovanja papirom toliko izražena kod ovog pisača jer može postići ukupan kapacitet od 1340 listova.

tn3480 za l5700

MFC-L5700DW poboljšat će Vaš tijek rada u uredu i produktivnost ispisa i kopiranja brzine do 42 stranice u minuti. Ispis stručnih izvješća, proračunskih tablica i drugih važnih poslovnih dokumenata sa oštrim tekstom i odličnom grafikom pružit će Vam naš zamjenski toner TN3480 za ovaj model. Pisač uz to omogućuje istovremeni rad (ispis i skeniranje u isto vrijeme), tako da više članova grupe mogu koristiti uređaj, čime povećavaju produktivnost rada u uredu. Cijela radna skupina može dijeliti MFC-L5700dw uređaj povezivanjam na bežičnu mrežu 802.11b / g / n ili povezivanjem putem Etherneta. Korisnici će cijeniti i pogodnost ispisa kompatibilnih sa - Apple iOS, Android™, Kindle Fire™, ili Windows® Phone mobilnim uređajima. Mogućnosti ispisa dostupne preko mobilnih uređaja su AirPrint™, Google Cloud Print™ 2.0, Brother iPrint&Scan , Cortado Workplace, Mopria® , te Wi-Fi Direct®. Pogodnost skeniranja koju pruža je do 24 stranice u minuti. Za brzo skeniranje ili višestruko kopiranje dokumenata koristite automatski ulagač dokumenata (ADF) kapaciteta 50 listova. Višestruko skeniranje na točna odredišta je prilagođeno prilagođeno radu – što uključuje E-mail, SSH Server (SFTP), USB, SharePoint®, cloud services, Network Folder i slično. Pisač nudi i napredne značajke skeniranja kao što su ADF- Auto deskew, odnosno automatsko ispravljanje iskrivljenih dokumenta, te Blank Page Skip –uklanjanje praznih stranica, što eliminira potrebu za ručnim sortiranjem. Ekološki, MFC-L5700DW je ENERGY STAR® kvalificiran i nudi Deep Sleep Mode koji koristi samo 1,6 W električne energije kada nije u uporabi. Također, odostrani ispis znači manje potrošnje papira, što u konačnici znači cjelokupna ušteda, a već smo na početku spominjali naš zamjenski toner kojim ćete uštedjeti još dodatno na ispisu. Zamjenski toner Brother TN-3480 ima kapacitet ispisa 8000 stranica, što u omjeru sa cijenom znači smao 0,02 kune po stranici, što je i više nego prihvatljivo.

lcd l5700

Ne treba zaboraviti ni na rukovanje pisačom, koja je uz vrlo jednostavnu navigaciju i mogućnost stvaranja i do 48 prilagođenih prečaca za najčešće korište funkcije, uistinu pristupačna za svakoga. Uz to sa prednje strane nalazi se 3,7'' zaslon osjetljiv na dodir koji pojednostavljuje čak i najsloženije zadatke. Skeniranje ili ispis sa popuarnih cloud servisa mogući su izravno sa zaslona osjetljivog na dodir, bez upotrebe računala. Podržani servisi uključuju EVERNOTE®, Dropbox, Google Drive ™, ONENOTE®, i slično. Pogledate sve dodate funkcije ovoga pisača koje Vas zanimaju, a koda nas potražite zamjenski toner TN3480 s kojim ćete zasigurno biti zadovoljni. Garantiramo Vam njegovu kvalitetu, te ispis jednak kao i kod orginalnog tonera, uz uštedu na troškovima!

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!