Canon ImageClass LBP151dw printer

Datum objave: 7.10.2016.
Canon ImageClass LBP151dw printer

Kao moderniji, ali skromniji printer htjeli bismo Vam predstaviti model Canon ImageClass LBP151dw. Jednostavan za upotrebu i dovoljno malen (dimenzija - 390mm x 365mm x 245mm; mase – 8,6kg) da pristaje u svaki dom ili manji ured. ImageClass LBP151dw brz je i kompaktan crno-bijeli laserski pisač, koristi toner CRG-737, s podrškom za PCL, funkcijom WiFi i mogućnošću povezivanja s mobilnim uređajima koji je pristupačne cijene i idealan za širok raspon primjena. Osim što je tih, što ga čini idealnim za upotrebu u prodavaonicama, bankovnim podružnicama i recepcijama hotela, ovaj pisač odlikuje i energetska učinkovitost, vodeća u klasi, te mala potrošnja energije. Kao što je već tipično za pisače ove klase, on nema zaslon, već postoji samo par kontrola, označenih ikona, koji se nalaze lijevo od glavne ladice.

tipke

To uključuje gumb za uključivanje, tipka za WiFi (koja svijetli ako ste spojeni bežično), gumb za prekidanje, te gumb za indikator papira ( trepće u slučaju kada je potrošen papir ili kada je veličina papira neodgovarajuća). Što se tiče rukovanja papirom, glavna ladica ima kapacitet od 250 listova, te višenamjenski uvlakač za 1 list papira. Kapacitet izlazne ladice je 100 listova. Postoji opcija automatskog obostranog ispisa (automatic duplex) ispisa, što je automatski namješteno u printeru radi uštede. Pisač Canon ImageClass LBP151dw pruža Ethernet, USB 2.0, te 802.11b/g/n WiFi povezivanje. Podržava ispis sa Canon Print Business i Mopria Print Service aplikacija, kao i Google Cloud Print. Međutim, ne postoji direktno povezivanje sa kompatibilnim mobilnim uređajem kao kod primjerice Samsungovih pisača, već povezivanje Ethernet kablom između rutera i printera. Brzina ispisa ovog printera je 27 stanica u minuti (ppm), jednostrano, te do 15 stranica u minuti (ppm) za obostran ispis. To su više nego odlični rezultati. Ukupna kvaliteta ispisa je 1200x1200 dpi, prosječna za laserski pisač, s nešto iznad norme kod ispisa teksta, što znači da je dovoljno dobar za bilo koju poslovnu upotrebu. Za ispis fotografija ne možemo nešto previše govoriti, zadovoljavajuć za ispis da web-stranica i sl.

Naziv slike

Preporučena mjesečna količina ispisa je od 500 do 2000 stranica, te maksimalan radni ciklus od 15000 stranica mjesečno. Potrošni toner za ovaj printer je CRG-737, a mi Vam preporučamo kompitabilni zamjenski model CRG-737 tonera za ispis od samo 0,11 kuna po stranici. Ponudu pogledajte na našoj Web stranici ili u prodavaonici tonera i tinti u Zagrebu!

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!