Canon Pixma iP7250 foto printer

Datum objave: 26.10.2016.
Canon Pixma iP7250 foto printer
Foto pisač Canon Pixma iP7250 visokih performansi pomalo je redizajniran model svojih prethodnika, te među top modelima Canonove serije tintnih pisača A4. Kao pisač jednostavnih funkcija (single-function) nema mogućnost skeniranja ili faksiranja, niti čitač zaslona ili memorijske kartice za direktan ispis fotografija. Dok su sve te opcije isključene, izravan ispis i kopije koje su moguće sa MFP pisačima, IP7250 omogućuje spajanjem na bežičnu mrežu ispisom sa računala, mobilnih uređaja, te ostalih uređaja spojenih na mrežu. Ova generacija skraćena je 25 mm u visini, ali je zato proširena i produljena (dimenzija 451 x 368 x 128 mm). Zbog oduzimanja visine, tvrtka je napravila redizajn mnogih aspekata stroja, sa dosta pametnih ideja koje uvelike olakšavaju. Tako primjerice pritiskom na gumb s desne strane sprijeda, ploča se otvara prema dolje zajedno sa poduprivačem sa prednjeg ruba. Ova tehnologija korištena je i prije, ali je bio ručni postupak otvaranja. Uz to pisač ima 2 ulazne ladice za papir, koje zajedno zauzimaju malo više prostora, nego jedna ladica sama na drugim pisačima. Kapacitet ulaznih ladica je 125 listova običnog papira, te 20 listova fotografija, a kada povučete foto ladicu pronaći ćete i CD / DVD nosač. Smješten je iznad ulazne ladice za papir, namjenjen kada poželite direktan ispis naljepnica na svoj CD / DVD.
cd ip7250
Povezivanje je USB portom ili bežičnom mrežom (Wireless LAN, WiFi), na vrlo jednostavan način i brzo. Pritiskom na tipku s prednje strane pisača, te tipke na ruteru povezani ste za par sekundi. Na taj način omogućeno je povezivanje i sa mobilnim uređajima (Apple – Apple Print, Android) te ispis pomoću Canon Easy Photo Print aplikacije. Brzina ispisa je 15 crno – bijelih stranica u minuti (ppm), te 10 stranica u boji (ppm). Obostrani ispis je uvijek sporiji, pa je tako kapacitet 4 stranice u minuti (ppm). Kvaliteta ispisa teksta je visoka, oštri, odvažni rezultati, kako za cb ispise, tako i za ispise u boji. Rezultati za obje postavke ispisa su izuzetno dobri, jedinstvene sjajne obrade, gusta boja, sa preciznom reprodukcijom, izbalansirani svjetliji i tamniji tonovi i bez nepravilnosti vidljivih golim okom. Glatki prijelazi i prirodne nijanse čine izgled fotografije autentičnim (maksimalne rezolucije 9600dpi).
ispis ip7250
Pisač modernog dizajna koristi punjenje 5 tinti – PGI-550 BK, CLI-551BK, CLI-551M, CLI-551Y, te CLI-551CY. Zamjenske tinte PGI-550, CLI-551 ovih modela, ali XL pakiranja, dostupne su odmah kod nas u prodaji, prema najboljim cijenama na tržištu! Ne samo da ćete imati kvalitetan ispis, već će te i uštedjeti. Potražite zamjenske tinte za Canon Pixma iP7250 pisač na našoj stranici. Pisač omogućuje smanjenje Vaših troškova i povećanje efikasnosti tako što su tinte u zasebnim spremnicima, te mijenjate samo onu koja se prazni. Na taj način ne morate kupovati cijeli komplet, već samo tintu koju više trošite. Uz to pisač automatskim obostranim ispisom štedi papir, a ispis dokumenata izgleda mnogo profesionalnije. Ušteda energije moguća je Auto Power On/Off značajkom, koja automatski gasi pisač nakon određenog vremena, te vraća u pogon kada započinjete ispis.
ip7250 tinte
Uključuje softvere Print driver, My Image Garden, CREATIVE PARK PREMIUM access, Full HD Movie Print, Quick Menu, Easy-WebPrint o kojima možete nešto više pročitati u prethodnoj objavi. Ukratko pisač je vrlo praktičan, jednostavan za upotrebu, sa izuzetno kvalitetnim ispisima na raznim medijima (CD7DVD, foto papir..) te uistinu jeftinim zamjenskim tintama. Svaka preporuka za ovaj tintni pisač sa raznim mogućnostima koje nudi.
Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!