Datum objave: 4.4.2018.

Višenamjenski Canon Pixma MX495 pisač namjenjen je kućnim ili malim uredima, a omogućava Vam jednostavno bežično dijeljenje funkcija ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja između više uređaja. Odlikuje ga profinjen izgled te izuzetno kompaktne dimenzije koje Vam omogućavaju da ga smjestite u bilo koje okruženje. Iskoristite funkcionalnost ovog uređaja koji sa značajkom WiFi-a omogućava povezivanje na informatički oblak, uključujući pametne telefone i tablete.

mx495

Omogućen je izravan ispis sa mobilnih uređaja te ispis sa gotovo bilo kojeg mjesta zahvaljujući podršci za Google Cloud Print te načinu rada pristupne točke putem zaštićeve WiFi mreže. Na taj način omogućen je izravan prijenos u informatički oblak uz PIXMA Cloud Link koji vam omogućava ispis fotografija s Facebooka, Twittera i albuma na mreži u roku od nekoliko sekundi; ispis i skeniranje putem popularnih usluga informatičkog oblaka kao što su Google Drive™, OneDrive i Dropbox; te prilaganje i slanje skeniranih datoteka/slika izravno e-poštom , a sve to bez upotrebe računala. Ispis s pametnih telefona i tableta i skeniranje na njih jednostavno je zahvaljujući punoj podršci za uređaje sa sustavima Apple iOS i Android, uključujući i Apple AirPrint™ za jednostavan bežični ispis s uređaja iPhone, iPad i iPod Touch bez dodatne aplikacije.

mx495 printer

Iskusite brz i kvalitetan ispis brzinom od 8,8 stranica u minuti (crno-bijelih) i 4,4 stranice u minuti (u boji), uz razlučivost do 4800 dpi i visoku razinu detalja. Uz opcionalne XL spremnike tinti moći ćete se opustiti i štedjeti;. Omogućavaju ispis znatno više stranica i duži vremenski period između zamjene tinte – što je idealna mjera za uštedu vremena ako redovito ispisujete , tj. omogućavajući uštedu do 30 % po stranici u usporedbi sa standardnim spremnicima. Još jeftinije zamjenske spremnike potražite u našoj ponudi na web shopu pod oznakama PG-545 XL te CL-546 XL ili nam se direktno obratite za pomoć. Uz sve navedeno, treba spomenti i potpuno integriran automatski ulagač dokumenata kapaciteta 20 listova koji povećava produktivnost te ubrzava i pojednostavljuje skeniranje, kopiranje ili faksiranje velikih dokumenata. Pisač ima ulaznu ladicu kapaciteta 100 listova i ugrađena Hi-Speed USB (B priključnica) , Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n sučelja. Mana je što nema ugrađeni automatski obostrani ispis. Dostupne funkcije za kopiranje su kopiranje dokumenata, kopiranje fotografija, kopiranje preko cijele stranice te kopiranje bez obruba sa izborom 3 postavke kvalitete kopiranja - brzo, standardno, visoko do maksimalno 99 uzastopnih kopija.

tinte za 495

Kao što smo spomenuli u uvodu, pisač nije namjenjen za velike i robusne ispise dokumenata i fotografija već za manje količine rada, odnosno više za osobne potrebe i kućne ispise. Korištenje njegovih zamjenskih tinti pružiti će Vam jednako vrijednu kvalitetu ispisa fotografija, grafičkih prikaza i tekstualnih datoteka.

pg545xl zamjena
Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!