Dijelimo vrijedne nagrade!

Datum objave: 13.6.2018.

Kao što smo najavili u prethodnoj obajvi, imate mogućnost osvajnja vrijednih nagrada bez previše muke! Ostalo je još samo par dana do 6. ronilačkih igara, no još nije kasno da se prijavite. Na njihovoj stranici potražite sve o već tradicionalnom događaju koji se održava u kampu Šimuni na otoku Pagu od 22. do 24.lipnja. Prijavite se za jednu od vještina i imate mogućnost osvojiti jednu od vrijedih nagrada koje smo pripremili. Možete se prijaviti u nekoliko podvodnih vještina kako smo najavili - podvodna orijentacija, podvodna mozgalica, gađanje u podvodnu metu podvodnom puškom i brzinsko plivanje perajama. Osim toga imati ćete priliku vidjeti, testirati i isprobati najnoviju opremu iz ronilačke industrije.

printer mg5750

Imate priliku osvojiti 1x Pisač Canon MG5750 za koji možete nabaviti zamjenske tinte po odličnim cijenama na našem webu, zatim 1x Maxell bežične slušalice BT100 crne koje će Vam sigurni smo odlično poslužiti ovo ljeto na plači ili u sigurnom hladu kako bi uživali uz najdraže ritmove te odličnu vodootpornu 1x Sports Forever kameru SC-400 4K s kojom može zabilježiti svaki trenutak.

kamera sc-400

Ukoliko još nemate planove za produženi vikend, ovo idealna prilika. Još danas rezervirajte svoj smještaj u kampu, kako nebiste propustili nezaboravan doživljaj. Povedite čitavu obitelj, prijatelje i poznanike jer će svatko pronaći zanimaciju za sebe. Pratite i naše popuste i akcije na određene artikle te ugrabite tonere i tinte za svoje pisače po odličnim cijenama. Osim toga pogledajte i široku ponudu uredskog materijala neophodnog za Vaše poslovanje.

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!