HP Color LaserJet CP3505n laserski printer

Datum objave:  18.10.2016.
HP Color LaserJet CP3505n laserski printer
HP Color LaserJet CP3505n jedan je od tri srodna modela serije CP3505 pisača. Namjenjen za manje ili srednje količine ispisa u boji, svojim ne prevelikim dimenzijama (399 x 510 x 430 mm) odlično je rješenje za manje urede.

Brzina ispisa ovog pisača je svega 22 stranice u minuti (ppm), a za razliku od nekih konkurentnih pisača kojima treba do minute za ispis prve stranice, ovaj omogućuje ispis za 17 sekundi iz stanja mirovanja, te svega 12.5 sekundi iz stanja pripravnosti, neovisno radi li se o crno – bijelom ispisu ili u boji. Obzirom da su mnogi ispisi u uredima od svega 3 stranice ili manje, dokumenti će se ispisati prije nego se ostali pisači uopće zagriju. To mu omogućuje njegova RAM memorija od 256 MB, te procesor jačine 450 MHz.

Printer ima ladicu kapaciteta 250 listova, te dodatnu višenamjensku ladicu kapaciteta 100 listova. Potrošni materijal koji prihvaća je standardan (etikete, naljepnice, papir u boji, reciklirani, masni, te sjajni papir, kartice...), u veličina A4, A5, B5, C5, i JIS B5, te težine papira od 60 do 120 g/m2. Međutim nema opciju automatskog obostranog ispisa (auto duplex), koji bih dosta uštedio korisnicima, ali ima mogućnost ručnog duplexa, koji je malo kompliciraniji zbog postavki pisača. Mogućnost povezivanja koju uključuje je Ethernet port, USB 2.0 port, te jedan raspoloživ EIO utor (za dodatne mrežne adaptere, IEEE 1284-B paralelni port ili hard disk).

Ovaj laserski pisač dati će Vam odlične izlazne rezultate ispisa, sa realnim prikazom fotografija oštre grafike, a omogućuje Vam da iskoristite dodatnu grafiku 1200 x 600dpi ispisa, za crteže i prikaz čistih detalja i linija. Tekstualni ispis je zadovoljavajuć, za većinu poslovnih potreba, kao i kod svakog laserskog pisača. Treba pripaziti kod izbora fonta teksta, kod posebnih tekstualnih ispisa gdje se zahtjeva perfekcionizam, no to se odnosi samo na važne dopise ili izvješća.
ispis

Jedna opcija Print View je više nego korisna jer daje prikaz izmjera slika na različitim veličinama papira, no printate li primjerice sa web stranica, doći će do ''rezanja'' pri ispisu jer neće to primjeniti na cijelu stranicu. Kad koristite naredbu za ispis, pregled ispisa vodi Vas na zaslon Print-Preview koji Vam omogućuje da vidite kako će izgledati ispis, te Vam omogućuje da prilagodite postavke prije samog ispisa.

Mane ovog printera su što ima ponuđene opcije za automatski obostrani ispis ili knjižični ispis, a one nisu moguće, čak nisu prikazane niti kao sivkasto obojane opcije. Kod ostale dvije serije CP3505dn i CP3505x printera nadodana je opcija automatskog obostranog ispisa, te povećana RAM memorija na 384 MB. HP Color LaserJet CP3505x pisači uz opciju automatskog obostranog ispisa uključuju još jednu dodatnu ladicu kapaciteta 500 listova, te ostvaruju tako maksimalan kapacitet od 850 listova.
toneri

Sva tri srodna modela HP Color LaserJet CP3505 pisača koriste 4 tonera – crni, plavi, ljubičasti, žuti. Kod nas potražite kompatibilne zamjenske tonere HP Q6470A 501A (black), HP Q7581A 503A (cyan), HP Q7583A 503A (magenta), te HP Q7582A 503A (yellow). Za svaki od navedenih tonera izdvojili bi kako su svojom cijenom i kvalitetom i više nego odličan izbor za samo 0,06 kuna, odnosno 0,07 kuna troškova za ispis jednog lista. Više o zamjenskim tonerima pogledajte na našoj stranici ili u prodavaonici OPTICUS IT u Zagrebu.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Online Trgovina - Kupovina Online
Mathema d.o.o.