HP DeskJet Ink Advantage 3700 - najmanji all-in-one pisač

Datum objave: 21.11.2016.
HP DeskJet Ink Advantage 3700 - najmanji all-in-one pisač

Jeste li već čitali o HP DeskJet Ink Advantage 3700 all-in-one printeru? HP je krajem 9. mjeseca ove godine, u Indiji, lansirao na tržište do sada najmanji all-in-one pisač. Pisačem možete upravljati preko mobilnih aplikacija, a optimiziran je za korištenje s društvenih medijskih platformi kao što su Facebook i Instagram, te sa HP-ove Social Media Snapshots aplikacije. Daljinske mobilne aplikacije dostupne su za Android, iOS i Windows uređaje, a korištenjem WiFi Direct-a korisnicima je omogućen jednostavan ispis, kopiranje i skeniranje sa svih mobilnih uređaja i tableta. HP DeskJet Ink Advantage 3700 dimenzijama (425 mm x 177.8 mm x 137 mm; te mase 2,33kg) je za pola manji u odnosu na ostale tintne all-in-one pisače, no pruža robusne rezultate ispisa, skeniranja ili kopiranja.

hp 3700 pisač

Brzina ispisa ovog pisača je 8 stranica u minuti (crno-bijelih), te 5.5 stranica u boji, sa brzinom ispisa prve strane za 15 sekundi. Rezolucija skeniranja iznos 600 x 1200 dpi. Brzina kopiranja je 4 crno-bijele stranice u minuti, te 2.5 stranice u boji. Rezolucija kopiranja crno-bijelih formata (tekstovi i grafovi) je do 600 x 300 dpi; te jednako toliko i za kopiranje u boji. Mjesečni radni ciklus ovog pisača je 1000 stranica. Kapacitet ulazne ladice iznos 60 listova, a izlazne ladice 25 listova. Mogućnosti povezivanja koje pruža - Hi-Speed USB 2.0, te WiFi 802.11b/g/n bežična mreža. Pisač nema opciju faksiranja, te automatskog obostranog ispisa – samo ručni. Pisač je dostupan u 3 primamljive boje – električno plavoj, morsko zelenoj, te kardinal crvenoj. Prikladan je za praktičan kućni ispis ili za potrebe službenog ispisa na poslu. Ciljan je na široki raspon dobnih skupina od roditelja, učenika ili studenata, zato što je kompaktni gadget koji je jednostavan za korištenje i daje učinkovite rezultate.

tinte 652 za hp

Pisač pruža jednako tako i široki raspon aplikacija koje Vam omogućuju brži rad, veću produktivnost i bolje izlazne rezultate. Potrošni materijal ovog pisača su tinte HP no.652 Black i HP no.652 Tri-color.

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!