HP DeskJet Ink Advantage 3700 - najmanji all-in-one pisač

Datum objave:  21.11.2016.
HP DeskJet Ink Advantage 3700 - najmanji all-in-one pisač
Jeste li već čitali o HP DeskJet Ink Advantage 3700 all-in-one printeru? HP je krajem 9. mjeseca ove godine, u Indiji, lansirao na tržište do sada najmanji all-in-one pisač.

Pisačem možete upravljati preko mobilnih aplikacija, a optimiziran je za korištenje s društvenih medijskih platformi kao što su Facebook i Instagram, te sa HP-ove Social Media Snapshots aplikacije. Daljinske mobilne aplikacije dostupne su za Android, iOS i Windows uređaje, a korištenjem WiFi Direct-a korisnicima je omogućen jednostavan ispis, kopiranje i skeniranje sa svih mobilnih uređaja i tableta.

HP DeskJet Ink Advantage 3700 dimenzijama (425 mm x 177.8 mm x 137 mm; te mase 2,33kg) je za pola manji u odnosu na ostale tintne all-in-one pisače, no pruža robusne rezultate ispisa, skeniranja ili kopiranja.
hp 3700 pisač

Brzina ispisa ovog pisača je 8 stranica u minuti (crno-bijelih), te 5.5 stranica u boji, sa brzinom ispisa prve strane za 15 sekundi. Rezolucija skeniranja iznos 600 x 1200 dpi. Brzina kopiranja je 4 crno-bijele stranice u minuti, te 2.5 stranice u boji. Rezolucija kopiranja crno-bijelih formata (tekstovi i grafovi) je do 600 x 300 dpi; te jednako toliko i za kopiranje u boji. Mjesečni radni ciklus ovog pisača je 1000 stranica.

Kapacitet ulazne ladice iznos 60 listova, a izlazne ladice 25 listova. Mogućnosti povezivanja koje pruža - Hi-Speed USB 2.0, te WiFi 802.11b/g/n bežična mreža. Pisač nema opciju faksiranja, te automatskog obostranog ispisa – samo ručni.

Pisač je dostupan u 3 primamljive boje – električno plavoj, morsko zelenoj, te kardinal crvenoj. Prikladan je za praktičan kućni ispis ili za potrebe službenog ispisa na poslu. Ciljan je na široki raspon dobnih skupina od roditelja, učenika ili studenata, zato što je kompaktni gadget koji je jednostavan za korištenje i daje učinkovite rezultate.
tinte 652 za hp

Pisač pruža jednako tako i široki raspon aplikacija koje Vam omogućuju brži rad, veću produktivnost i bolje izlazne rezultate. Potrošni materijal ovog pisača su tinte HP no.652 Black i HP no.652 Tri-color.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Online Trgovina - Otvaranje Internet Trgovine
Mathema d.o.o.