HP LaserJet Enterprise M506dn laserski printer

Datum objave:  7.10.2016.
HP LaserJet Enterprise M506dn laserski printer
Kada spominjemo laserske pisače recimo model M605dn namjenjene posebno za urede ne tražimo neke posebne mogućnosti i funkcije koje trebaju ispunjavati, no one osnovne bi trebale biti na višoj razini. Jedan od takvih pisača je HP LaserJet Enterprise M506dn koji ima brz učinak izvođenja zadataka, odlično rukovanje papirom, što se posebno odnosi na pojedinačno printanje (zadržava ispisnu memoriju sve dok se na kontrolnoj ploči - displayu ne unese PIN), obostran i kvalitetan ispis.

To je uočljivo na brzom vremenu ispisa prve strane za samo 8,5 sekundi iz energetski učinkovitog stanja mirovanja. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, te tehnologiji tonera, pisač ima svoj razred niske potrošnje energije. Brzina ispisa sa različitih medijia, obostran ispis (duplex) bez usporavanja, proizvodnja oštrog teksta, bold crne boje i oštre grafike sa zamjenskog tonera premium kvalitete HP CF287A 87A / HP CF287X 87X samo su neke od mogućnosti ovog modela. Njegova ladica uključuje 550 listova papira, a dodatna multifunkcijska još 100 listova. Sa 650 listova, moguće je povećati kapacitet na maksimalno 2300 listova, dodatnim dodavanjem listova 3 puta, što je i više nego dovoljno za manje urede.

Osim rukovanja papirom, brzina ispisa jedna je od najjačih značajki M506dn printera. HP ocjenjuje tako na 45 stranica u minuti (ppm). Ispis je moguć na papiru gramaže od 66 do 199 g/m2. Rezolucija ispisa je 1200x1200 dpi, a preporučen mjesečni ispis je od 2000 do 7500 stranica.

Jedna od korisnih pogodnosti M506dn printera je rijetka sposobnost ispisa Word, PowerPoint i PDF datoteka izravno sa USB priključka. Na lijevoj strani vrha pisača , skriven ispod poklopca nalazi se USB tip A port. Sve što trebate učiniti je da priključite USB, pokrenete funciju za pokretanje do datoteke koju želite ispisati i dati naredbu za ispis. Mana mu je što nema opciju faksiranja.

Pisač je tipične veličine (dimenzija - 418 x 376/639 x 298mm) i težine (11,8 kg) za svoju razinu brzine i rukovanja papirom, tako da odgovara uskim prostorima i donosi tihi rad, pa tako razina buke za pripravnost iznosi 4.0 dB, a za sam ispis 54 dB.

Jedina mogućnost povezivanja koji M506dn koristi su USB i Ethernet. Međutim, može se nadodati modul za standardni WiFi, te tako možete spojiti pisač na bežičnu mrežu. Druga WiFi opcija nadodaje Wi-Fi Direct i NFC. Ako pisač spojite na mrežu, omogućeno je printanje preko "oblaka" (cloud) ili spajanje preko WiFi pristupne točke za ispis preko mobilnog uređaja. Pisač ima i ugrađene značajke za sigurno uključivanje i isključivanje, otkrivanja sigurnosnih prijetnji, te zaštite osjetljivih podataka pohranjenih na pisaču, te onih u prijenosu.

Kod nas u ponudi potražite najnovije zamjenske modele tonera koje koristi ovaj pisač. Oni su u potpunosti kompatibilni originalnim pod oznakama HP CF287A 87A LaserJet Toner Cartridge za 9000 stranica, te HP CF287X 87X LaserJet Toner Cartridge za 18000 stranica. Kad pogledamo cijene ispisa po stranici one se kreću od 0,06 kuna za veće punjenje tonera, do 0,10 kuna za manju verziju tonera, što je više nego prihvatljivo za manje urede. Za kraj bismo spomenuli kako je svim navedenim funkcijama i mogućnostima ovaj printer idealan izbor za urede ili osobnu upotrebu radi brzine i kvalitete ispisa sa raznih medija u samo par sekundi, te zbog svojeg dizajna kojim se nedvojbeno uklapa u sve prostore. Tako osim tonera kod nas možete pogledati ponudu i za navedeni pisač koji je odmah dostupan.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Internet Trgovina - Online Trgovina
Mathema d.o.o.