HP LaserJet Pro M102w Printer

Datum objave:  7.3.2018.
Manji laserski pisač koji svojim kompaktinm izgledom pristaje svakom radnom stolu, dizajniran je za kućne potrebe ili manje urede. Jednostavan crno – bijeli pisač osobni je sutadnik, koji ima mogućnost bežičnog povezivanja sa računalom. Sa pisačem se dobiva Wi-Fi i USB povezivost, ali pisač nema Ethernet priključak za žično umrežavanje. M102w je dovoljno brz, s obzirom na veličinu i cijenu, a ispisuje nevjerojatan tekst, štoviše i grafike i slike, ali nema mogućnost automatskog ispisa obostranih stranica.
HP LaserJet Pro M102w Printer
HP LaserJet M102w

Kao i kod većine samostalnih pisača u ovoj klasi, i ovaj pisač ima minimalnu kontrolnu ploču koja se sastoji od kombiniranog Wi-Fi gumba i Wi-Fi statusne LED diode, LED pozornosti i pogreške, LED-a spremnog i gumba Nastavi i poništi. Uz Wi-Fi i USB povezivanje, M102w podržava Wi-Fi Direct za stvaranje peer-to-peer veza na vaš mobilni uređaj, kao i Apple AirPrint, HP ePrint, Google Cloud Print v2 i Mopria. Sve podržane vrste medija pisača su papir - laser, običan, foto, grubi, vellum; omotnice, etikete, kartice, razglednice; veličina A4, A5, A6, B5 (JIS), omotnice, 76 x 127 to 216 x 356 mm.

Pisač HP LaserJet Pro M102w
ima ulaznu ladicu kapaciteta 150 listova te jednu višenamjensku ladicu kapaciteta od 10 listova za ispisivanje omotnica i drugih izvanbilanih medija bez potrebe da ponovo konfigurirate glavnu ladicu. Maksimalni radni ciklus M102w iznosi 10000 stranica, a preporučeni mjesečni obujam od 150 do 1500 stranica.

Toner koristi potrošni toner HP CF217A 17A , te potrošnu jedinicu bubanj HP CF219A 19A, koje u našoj ponudi možete pronaći u zamjenskim varijantama. Novi zamjenski toner i bubanj od sada su dostupni sa čipovima, te najmenjeni ispisu 1600 stranica, sa 5% pokrivenosti – toner CF217A, te 12000 stranica sa 5% pokrivenosti – bubanj CF219A. Kompletnu ponudu možete potražiti u web shopu, a mi ćemo Vam radno pomoći ukoliko se ne možete snaći. Napomenuili bismo i za one koji ne znaju da se bubanj ne mjenja kod svake izmjene tonera, već nakon 5-6 zamjena tonera, odnosno kada to pisač sam javi.
cf217a

Proizvodite oštar tekst, podebljane crnce i oštru grafiku s preciznim crnim tonerom koji Vam pomaže osigurati kvalitetu koju ste platili. Pratite razinu tonera s ugrađenom tehnologijom ispisnog mjerača te izradite najveći broj mogućih ispisa i ostvarite ono što ste platili. Nema kašnjenja ili nereda - brzo zamijenite spremnike s tonerom, koristeći uklanjanje automatske brtve i jednostavno otvaranje.
cf219a

Printer ima mogućnost ispisa do 23 stranice u minuti, a ispisuje prvu stranicu za manje od 7 sekundi. Mogli bismo uočiti da je M102w doslijedan zamjenski pisaču HP LaserJer P1102(w) koji ima do 20% bržu brzinu ispisa. Ukoliko Vam nije nužan WiFi, možete pogledati jednaki model HP LaserJet Pro M102a, s kojim ćete vjerojatno proći nešto jeftinije ukoliko ga naručujete.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Internet Trgovina - Izrada Web Shopa
Mathema d.o.o.