HP LaserJet Pro M402dw printer

Datum objave: 28.10.2016.
HP LaserJet Pro M402dw printer

Imenovan primarno kao pisač za manje urede ili manje grupe, HP LaserJet M402dw svojim mogućnostima odličan je izbor i za širu upotrebu. Dovoljno je mali (381 x 357 x 216 mm) i tih da stane na svaki radni stol, te je posebno primamljiv kao osobni pisač. Dizajnom je jednak kao većina crno – bijelih laserskih pisača – kockasta kutija, ladice koje se izvlače sa prednje strane, utori sa zadnje strane.. Na vrhu pisača nalazi se LCD monitor sa 2 retka ispisa, te par osnovnih tipki kojima možete birati opcije na upravljačkoj ploči – ispis, provjera razine tonera, konfiguracija određenih mobilnih uređaja i mreža.

od gore m402dw

Njegovo rukovanje papirom je prikladno kao i kod ostalih modela laserskih pisača za veće osobne ispise. To uključuje ulaznu ladicu kapaciteta 250 listova, višenamjensku ladicu kapaciteta 100 listova, te obostrani ispis. To je i više nego dovoljno za manje urede, a u slučaju većih ispisa postoji mogućnost nadogradnje još jedne ulazne ladice kapaciteta 500 listova, čime dobivate ukupni kapacitet od 900 listova.

iza m402dw

Mogućnosti povezivanja koje nudi su Ethernet (10/100/1000BaseTX) i WiFi (Wireless 802.11b/g/n) bežična veza. Povežite svoj pisač s jednom od opcija, te možete printati preko 'oblaka' (Google Cloud Print), što znači direktan ispisa sa mobilnih uređaja ili tableta (HP ePrint app, Apple AirPrint). U slučaju povezivanja pisača sa računalom preko USB (USB 2.0) priključka, nećete biti u mogućnosti koristiti tu opciju, no još uvijek možete iskoristiti WiFi Direct opciju za direktno povezivanje, te na taj način ispisivati sa mobilnih uređaja ili tableta. Osim toga možete iskoristiti prednosti NFC podrške, spajanja sa pisačom preko samo jednog pritiska na tipku pisača, te kompatibilnih uređaja. Brzina ispisa pisača jedna je od jačih komponenti, pa tako u minuti postiže ispis od 40 stranica (ppm), sa ispisom prve strane za 6.4 sekunde. Kvaliteta ispisa (toner CF226A 26A) je prihvatljiva, upravo za sve poslovne potrebe. Grafički prikazi su jednako tako dobri, što znači da daje odlične ispise Power Point prezentacija, a naravno nudi prihvatljiv ispis sa web stranica. Ispis fotografija jednak kao kod ostalih cb laserskih pisača, vjerojatno neće biti ni visoka očekivanja za kvalitetom.

mjesto za toner m402dw

Pisač HP LaserJet Pro M402dw koristi toner HP CF226A 26A koji ima ispis 3100 stranica. Pogledajte ponudu na stranici za zamjenski model ovog tonera CF226A 26A koji je kompatibilan originalu, a dostupan je po pristupačnijoj cijeni. Kvaliteta ispisa je vrhunska, te po stranici košta samo 0,16 kuna. Naručite svoj toner već danas, a mi Vam nudimo besplatnu dostavu za Zagreb, te isporuku u po Hrvatskoj kroz 24h.

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!