HP LaserJet Pro P1606dn printer

Datum objave: 20.10.2016.
HP LaserJet Pro P1606dn printer

Laserski pisač HP LaserJet Pro P1606dn namjenjen isključivo za ispis u manjim ili kućnim uredima. Serija P1606dn zamjenjuje HP LaserJet P1505 liniju printera, sa bitnim poboljšanim. Svojom iznenađujućom brzinom i kvalitetom ispisa, ulaznim kapacitetom papira, opcijom automatskog obostranog ispisa, te mrežnim priključkom za lakše djeljenje može biti pravo rješenje za Vas! Nešto je slabije kvalitete kod ispisa grafičkih prikaza, te fotografija, no vjerojatno nećete uzeti crno – bijeli pisač ako Vam je potrebna određena kvaliteta takvih ispisa, ali zato je iznenađujuće kvalitete kod ispisa tekstova. Sa brzinom ispisa od 26 stranica u minuti (ppm), te ispisom prve strane za 7 sekundi.

ispis p1606dn

Dimenzijama 387 x 284 x 246mm, te masom od 7.0 kilograma manji je u odnosu na druge tintne pisače, no dovoljan za kapacitet ulazne ladice od 250 listova, te dodatne višenamjenske ladice od 10 listova. Nema mogućnost za nadogradnju još jedne ladice, no ovo je dovoljno za dijeljenje među 2-3 osobe. Moguće je povezivanje je Ethernet vezom ili Hi-Speed USB 2.0 USB 2.0 kablom, a sa mobilnih uređaja (i tableta) su omogućene opcije ePrint-a i AirPrint-a što znači da možete ispisivati i sa udaljenih mjesta.

p1606dn ladice

P1606dn prvi je laserski crno - bijeli pisač odobren od strane PCMag HreenTech. Uz to posjeduje EnergyStar 1.1 i Blue Angel certifikate, najviše zahvaljujući mogućnosti da se ugasi, odnosno prebaci se u stanje uštede energije (energy - saving state) kada nije u upotrebi (nakon 5 minuta bez rada) - AutoOff / AutoOn značajke. Smanjena je i razina buke kod rada pisača, što je zahvalno ako se printer nalazi neposredno pored Vas. Treba napomenuti da je kod rada smanjene razine buke i brzina ispisa sporija.

p1606dn toner mjesto

Ispis je moguć na raznim tipovima ulaznih medija – obični papir, foto papir, naljepnice, grubi papir, etikete, kartice, omotnice, razglednice.. Uz upotrebu HP CE278A 78A tonera. U našoj ponudi dostupan je zamjenski model CE278A 78A tonera za ispis 2100 stranica. Prema njegovom omjeru cijene i kapaciteta ispisa, ipsis jedne stranice košta bi Vas samo 0,08 kuna. A uz kupnju 3 tonera, dobijete popust od 33%! Pogledajte našu ponudu ili nas potražite u Zagrebu!

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!