Nova Canon MF420 serija pisača

Datum objave: 26.4.2018.

Canon je izdao novu seriju multifunkcijskih pisača za male i srednje tvrtke koje imaju potrebe za brzinom, kvalitetom i učinkovitošću sa što jednostavnijim rukovođenjem. Nova serija Canon printera MF420 pruža funkcije ispisa, kopiranja, skeniranja te faksiranja sa mogučnošću povezivanja sa mobilnim uređajima. Ovi strojevi zadovoljit će sve Vaše potrebe te ostvariti zahtjeve koje stavite pred njih. Serija obuhvaća Canon MF421dw

mf420 serija

, Canon MF426dw, Canon MF428x te Canon MF429x pisače koji su podjednakih funkcija te koriste jednaku seriju tonera pod oznakom Canon CRG-052. Spomenuti spremnici s tonerom dolaze u većem i manjem pakiranju, odnosno standardni toner CRG-052 za ispis 3100 stranica sa 5% pokrivenosti te toner većeg kapaciteta ispisa Canon CRG-052H za ispis do 9200 stranica. Ukoliko su Vaše potrebe brzina ispisa, lakoća rukovanja pisačem, veće količine ispisa na mjesečnoj bazi, jednostavan crno bijeli ispis, funkcije kopiranja, funkcije skeniranja (crno-bijelo i u boji) ili funkcije faksiranja, mogućnost povezivanja sa mobilnim uređajima – onda je ova serija odličan izbor za Vas! Pisači omogućuju zaštićeno povezivanje s mobilnim uređajima i visok stupanj kontrole kako bi nesmetano i bez brige mogli obavljati svoje poslovne zahtjeve. Uz pomoć sigurnog rješenja utemeljenog na računalnom oblaku, Canon Vam omogućava da preuzmete kontrolu nad upravljanjem ispisima i troškovima kroz optimizaciju uređaja. Softver uniFLOW Online Express povećat će produktivnost i maksimalno iskoristiti ulaganje, a dostupan je uz najnovije uredske uređaje.

canon mf428

Aplikacije za mobilne uređaje omogućuju sigurno ispisivanje s pametnih telefona ili tableta, a ponuđene su - podrška za Google Cloud Print; aplikacija Canon PRINT Businessi AirPrint za iOS uređaje te certifikat za značajku Mopria i aplikacija Canon PRINT Business za Android uređaje. Pisač ima ladicu kapaciteta 250 listova formata A4, A5 i A6, a postiže brzinu ispisa do 38 stranica u minuti. Pruža Vam automatski obostrani ispis te automatsko obostrano kopiranje tekstova i fotografija sa povećanjima od 25 do 400% u povećanjima od 1%. Funkcija kopiranja omogućava brisanje okvira, razvrstavanje, kopiranje 2 na 1, 4 na 1 te kopiranje osobnih iskaznica. Skenirati možete u boji ili crno-bijelo u u e-mail, PC, USB memoriju ili FTP.

zaslon mf421

LCD zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 12,7 cm omogućuje Vam lakši i brži izbor potrebnih funkcija koje možete pustiti na ispis, kopiranje ili skeniranje. Spemenute pisače jao i tonere za printere možete pronaći u našoj ponudi na web shopu. Ukoliko imate dvojbi javite nam se, rado ćemo Vam pomoći!

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!