Nove serije OKI-jevih pisača u boji

Datum objave: 8.11.2016.
Nove serije OKI-jevih pisača u boji

Oki je izdao novu seriju naprednih pisača u boji i multifunkcijskih pisača za širi raspon korisnika od kućnih i manjih ureda do većih poduzeća. Novi modeli pružaju profesionalniju kvalitetu ispisa unutar dosega svakog poslovanja. Kao rezultat toga moguć je ispis svih poslovnih potreba od letaka, amblema, naljepnica, kupona i sl., u živim bojama. Uz to štedite novac, vrijeme i prostor za pohranu, te Vam je omogućen brži odgovor na tržišne promjene. Lansiranje nove serije pametnih pisača proteže se od pametnog ispisa, upravljanja dokumentima, do kontrole radne površine, po prvi puta. To će omogućiti tvrtkama i drugim organizacijama ubrzanje rada u digitalnom svijetu, čime povećavaju produktivnost i brzinu rada sa fantastičnim ispisima u boji. Svi pisači u novoj seriji uključuju i nove značajke za poboljšanje povezivanja da bi omogućili brz prijenos velikih datoteka preko mreže. C542, te MC573 pisači kompatibilni su sa aplikacijom AirPrint by Apple, a svi uređaji imaju omogućenu opciju Google Cloud Print 2.0 za olakšani rad na udaljenim lokacijama, te paketom Wireless Direct što omogućava sigurnu istovremenu vezu sa žičanom i bežičnom mrežom. Tehnologija Gigabit Ethernet također je standardna za jednostavan prijenos velikih datoteka. Novi uređaji sadrže i najnovije sigurnosne značajke prema standardima, uključujući i Private Print - kako biste osigurali povjerljive dokumente; izbornu opciju Card Release; te Internet Protocol Security (IPSec) usklađenost.

m573

Postavljanje, korištenje i održavanje pisača je u potpunosti pojednostavljeno, te su dostupne video smjernice za instaliranje i zamjenu potrošnog materijala. Nova serija počinje sa C332dn i MC363dn pisačima, koji uz izvanrednu kvalitetu ProQ2400 ispisa, nude i najbržu brzinu rada za svoj razred na tržištu. MC363 dn pruža duplex kopiranje, faksiranje, skeniranje i ispis. Tvrtke koje su u potrazi za ubrzanim rastom kroz digitalizaciju i racionalizaciju radnog procesa, trebaju razmotriti nove pisače C542dn, te MC573 koji otvaraju svijet tehnologije zaslona osjetljivog na dodir, te pametan ispis za ovaj cijenovni rang. Njihov prilagodljiv 7'' zaslon, te pametna proširiva platforma (sXP) omogućavaju povezivanje s postojećim sustavom ispisa ili pristup softveru za upravljanje dokumentima, bez dodatnih troškova. Oba imaju snažan novi motor koji rezultira brzinom ispisa 30 stranica u minuti, kvalitete ispisa 1200 x 1200 dpi. Okijeva nova otvorena platforma sXP, te integrirani SENDYS Explorer softver čine pisač višenamjenskim, što omogućava digitalne tijekove rada kroz čitavu industriju, primjerice u zdravstvu, maloprodaji ili za potrebe profesionalnog tržišta ispisa.

svi oki

C612dn i C712dn pisači kombiniraju brz ispis velike količine izlaznih materijala sa pouzdanošću i sigurnošću, te niskim troškovima korištenja. Digitalni LED pisači C823/ C833/ C843 veličine A3, najmanjih su dimenzija na tržištu. Zahvaljujući LED digitalnoj tehnologiji serija C800 pruža izvanrednu kvalitetu HD ispisa u boji, osobito zasićenih boja i sitnih detalja, posebno najmjenjnih kreativnom poslovanju.

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!