Predstavljamo HP Color LaserJet Enterprise M652n pisač

Datum objave:  16.5.2018.
Novi laserski pisač - HP Color LaserJet Enterprise M652n u boji koji će zadovoljiti potrebe navećih ispisa te se prilagoditi svakom radom okruženju. HP je na tržište izbacio elegantan stroj koji ima mogućnost ispisa do 47 stranica u minuti bilo da se radi o crno bijelim ispisima ili u boji. Njegov izgleda ne razlikuje se previše od HP-ovih prethodnih modela u istom rangu - dovoljno moderan i jednostavan za korisničke potrebe sa malim LCD zaslonom na desnoj strani koji će ubrzati Vaš radi u olakašati Vam posao.
hp m652n lcd

Spomenuti model pisača namjenjen je prvotno uredskim poslovima koji zahtjevaju velike i robusne količine ispisa prvenstveno u boji, a za to ima mogućnost nadogradnje do 3 opcionalne ulazne ladice kapaciteta 500 listova te potrošne tonere velikih kapaciteta.
m652n printer

Spomenuti modeli tonera koje pisač koristi odnose se na CF450A / CF451A / CF452A te CF453A modele koji su za sada dostupni samo u originalnim verzijama po narudžbama. Njihovu dodatnu specifikaciju možete potražiti na našem web shopu, a napomenuli bismo samo da je CF450A crni toner namjenjen ispisu do 12500 stranica, dok su toneri u boji namjenjeni ispisu 10500 stranica sa 5% pokrivenosti. Osim spomenutih modela, pisač koristi i tonere puno većeg kapaciteta ispisaCF460X / CF461X / CF462X te CF463X za ispis 27000 stranica (crni) te do 22000 stranice (toneri u boji).
cf460

Osim za spomenuti pisač toneri odgovaraju i za modele - HP Colour LaserJet Enterprise M652dn, HP Colour LaserJet Enterprise M653dn, HP Colour LaserJet Enterprise M653x, HP Colour LaserJet Enterprise Flow MFP M681z, HP Colour LaserJet Enterprise Flow MFP M682z, HP Colour LaserJet Enterprise MFP M681dh, HP Colour LaserJet Enterprise MFP M681f, no ne prihvaćaju svi navedeni pisači tonere većeg kapaciteta, stoga prije naručivanja provjerite sa našim osobljem ili na našoj web stranici pojedine modele.

Za pisač M652n valja napomenuti kako nema automatski obostrani ispis već samo manualni te opcionalni wireless. Ima mogućnost ispisa s mobilnih uređaja preko - HP ePrint aplikacije, Apple AirPrint™ aplikacije te Mopria-certified. Pisač je dostupan po narudžbi, a njegovu dodatnu specifikaciju potražite na našem webu!
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Internet Prodaja - Internet prodaja
Mathema d.o.o.