Samsung Xpress M2020W

Datum objave:  5.10.2016.
Samsung Xpress M2020W
Jasno dizajniran za osobnu upotrebu više, nego za urede, Samsung Xpress M2020W, crno – bijeli laserski pisač nudi iznimno dobru brzinu ispisa, uz kvalitetu koja odgovara većini poslovnih potreba korištenjem zamjenskog tonera MLT-D11L i MLT-D11S.

Instalacija Samsunga Xpress M2020W uređaja mnogo je lakša od ostalih konkurentnih uređaja na tržištu, a uz to posjeduje impresivan popis mogućnosti. Nudi WiFi povezanost (uključujući i WiFi Direct), te NFC podršku. Tako možete spojiti računalo, tablet ili mobilni uređaj s pisačem koristeći predviđeni USB kabel, preko bežične veze povezivanjem sa WiFi ruterom (802.11 b/g/n) ili uključivanjem tipke WPS (Wi-Fi Protect Setup) na gornjoj ploči.
M2020W wps

Omogućen je AirPrint za korisnike iOS uređaja, pa tako možete ispisivati sa svojeg iPhone-a i iPad-a, te CloudPrint kompatibilnost, što omogućuje ispis sa bilo kojeg uređaja koji posjeduje Google Chrome Web pretraživač. Osim toga, s ciljem obuhvati sve uređaje, Samsung ima vlastitu aplikaciju (MobilePrint app) koji instalacijom omogućuje ispis sa apsolutno svakog mobilnog uređaja. Ove pogodnosti daju mu većinsku prednost nad njegovom konkurecijom.
mobileprint

Kapacitet njegove ulazne ladice je 150 listova papira, te uključuje rukovanje svim standardnim veličinama i vrstama papira od kartica, recikliranog papira, naljepnica, kuverta i sl. Mana je što ne posjeduje opciju automatskog obostranog ispisa, već samo ručno dvostrano ispisivanje (manual duplex), te nema dodatnih opcija kod rukovanja papirom.
Samsung ladica M2020W

Kako brži ispis znači i brži rad, pisač je opremljen procesorom od 400MHz i memorijom od 128 MB, što mu omogućuje ispis od 21 stranice u minuti (21 ppm). M2020W ispisuje i skenira tekst i slike u izvanrednoj kvaliteti, razlučivosti 1200x1200 dpi što postiže variranjem veličina točkica, kao i njihovim položajem. Kvalitetan ispis omogućava jedinstvena tehnologija ReCP (Rendering Engine for Clean Page).

Zanimljiva značajka je i Easy Eco Driver, korištenje ekološkog načina rada kako biste uštedjeli papir i toner prije ispisivanja, te smanjili potrošnju energije, na način da nudi korisnicima uklanjanje nepotrebnog teksta i slika, pretvarajući ih iz bitnih mapa u crteže.
Eco

Easy Printer Manager je još jedna softverska podrška koja omogućava kontrolu postizanja vrhunskog ispisa, na lakši način nego prije. Omogućeno je kontroliranje pisača daljinskim putem, te jednostavno praćenje njegovog statusa.
Dimenzije

Uz sve navedene značajke pisač se može pohvaliti i svojim kompaktnim i skladnim dizajnom kojim se uklapa u sva okruženja, bez straha da će zatpati Vaš prostor. Dimenzija 331 x 215 x 178mm, najmanji je Samsungov laserski pisač, no zavidnih mogućnosti.

U našoj ponudi pogledajte zamjenski toner Samsung MLT-D111S, te MLT-D111L za ovaj printer. Toneri su u potpunosti kompatibilni originalnim tonerima.

Razlikuju se po kapacitetu ispisa, pa tako zamjenski toner MLT-D111S ima ispis do 1500 stranica, dok MLT-D111L ima ispis do 2500 stranica. Prema našim cijenama to bi značilo samo 0,12 kuna, odnosno 0,18 kuna po stranici, što je za ovakav pisač odlična cijena.Pogledajte našu ponudu na Web stranici ili nas posjetite u OPTICUS IT prodavaonici.
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Internet Prodaja - Izrada Web trgovina
Mathema d.o.o.