Softveri za Canon Pixma pisače

Datum objave:  25.10.2016.
Tintni pisači i višenamjenski uređaji Canon iz serije Pixma pružaju ispise iznimne kvalitete, a uz to nude softver kojim ćete ostvariti svoje kreativne ideje. Organizirajre svoje fotografije, ispisujte ih sa raznih aplikacija i pametnih uređaja, a uz to možete jednostavno skenirati dokumente, izrađivati PDF datoteke, te pristupati uslugama na mreži.

My Image Garden
Pronađite idealan model Pixma uređaja za sebe, te iskoristite sve mogućnosti i alate koje Vam on pruža. Softver My Image Garden objedinjuje mnoštvo alata, kao što su automatski predlošci i mnogo više, koji će nadahnuti vaše kreativne ideje. Pronalazi fotografije na računalu, te ih automatski organizira prema datumu njihovog snimanja i prikazuje ih u kalendarskom prikazu. Tehnologija prepoznavanja lica olakšava organizaciju slika prema osobama na fotografijama. Uz to fotografije možete grupirati i prema događajima, npr.vjenčanja, rođendani, odmor...
My Image Garden izbornik objedinjuje mnogo mogućnosti ispisa, od raznih vrsta papira, veličina papira, te obruba. Uz razne predloške i filtere za obradu fotografija pretvorite svoje slike u umjetnička djela.

Full HD Movie Print
Pomoću alata Full HD Movie Print iz svojih filmova/videozapisa odaberite kadrove koje želite ispisati kao pojedinačnu fotografiju ili spojite nekoliko kadrova u jednu priču. Jednostavno reproducirajte videozapis snimljen Canonovom kamerom ili fotoaparatom, te odaberite željenu opciju.

Izravni ispis na disk
Značajka izravnog ispisa na disk omogućava Vam da ispis direktno na diskove (CD) na koje se može ispisivati. Pomoću priloženih predložaka možete od željene fotografije ili skupa fotografija napraviti vlastitu naljepnicu za disk i dodati joj tekst.

Quick Menu
Softver Quick Menu omogućuje jednostavan i izravan pristup svim funkcijama pisača, internetskim servisima ili priručnicima. Sve dostupne značajke pisača i softvera My Image Garden prikazane su na glavnom zaslonu za jednostavan odabir. Uz to značajka Quick Menu, u malom prozoru na radnoj površini sadrži prikaz slajdova sa slikama sa računala. Na taj način može Vam osvježiti neke stare uspomene koje ste već zaboravili. U izborniku prečaca nalazi se traka s ikonama koja pruža brz pristup odabranim funkcijama glavnog zaslona softvera. Ikone se mogu prilagoditi da prikazuju omiljene funkcije što ubrzava odabir direktno sa radne površine.

Easy-WebPrint EX programski je dodatak za Microsoft Internet Explorer koji olakšava odabir ključnih dijelova sa web stranice, prije nego što ih spoji u jedan dokument za ispis.

Programski dodatak Print Studio Pro pruža vezu za tijek rada između Vaše slike i ispisane fotografije. Jednostavni softver dizajniran je posebno za profesionalne Canon Pixma pisače, te omogućava jednostavno dobivanje fotografije profesionalne kvalitete.

Aplikacija Canon PRINT omogućava korisnicima tableta samostalnu izradu čestitki, kalendara, kolaža, itd., koristeći fotografije spremljene već na tabletu ili na drušvenim mrežama (Facebook). Jednostavnom preuzimanjem registrirajte svoj pisač s podrškom za rad u Google Cloud-u, te započnite s izradom vlastitih kreacija.

Za Vaše Canon Pixma uređaje potražite odgovarajuće tinte na našoj stranici ili upitajte nas za pomoć. U tražilicu upišite Vaš model pisača, te ćete tako lakše pronaći odgovarajuću tintu. Preporučili bismo Vam zamjenske modele tinti koje su kompatibilne originalnima, ali dostupne po pristupačnijim cijenama, a mi Vam garantiramo jednaku kvalitetu ispisa!
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Web Trgovina - Kupovina Online
Mathema d.o.o.