Zamjenski HP toneri i HP tinte!

Datum objave: 23.3.2017.
Zamjenski HP toneri i HP tinte!

Imate tintni ili laserski HP pisač i potrebno Vam je punjenje? Potražite u našoj ponudi odgovarajuće modele zamjenskih HP tinti i zamjenske HP tonere za Vaše laserske pisače. Ukoliko ne znate koji toner ili tintu za HP printer trebate slobodno nam pošaljite upit na mail info@opticus-it.hr ili nas nazovite na besplatni telefon 0800 200 505 i rado ćemo Vam pomoći.

tinte hp zamjenske

Na raspolaganju imamo široki asortiman HP tonera i tinti od stari do najnovijih modela, te se nadamo da ćete pronaći odgovarajući model za sebe! Naša tvrtka Opticus IT d.o.o. posluje od 2012. godine, te smo kroz ovih nekoliko godina ostavili znatan utjecaj na tržištu u svome području djelovanja. Kupci prepoznaju našu kvalitetu koja nam je na prvom mjestu, zbog čega se vraćaju i vjeruju nam. U zadnje vrijeme na tržištu su se pojavili razni zamjenski modeli tonera i tinti koji su lošije kvalitete zbog čega kupci postaju nezadovoljni, no isprobajte naše proizvode i nećete požaliti! Mnoštvo velikih korisnika s kojima radimo tu kvalitetu može i potvrditi, stoga predlažemo i Vama se isprobate naše zamjenske HP tonere i tinte na koje imate 100% garanciju. Ukoliko još uvijek imate dvojbi upitajte naše ljubazno osoblje za savijet i oni će Vam najbolje pomoći!

dostava besplatna

Ne treba izostaviti da imamo i besplatnu dostavu na području Grada Zagreba, stoga slobodno nazovite i naručite svoje proizvode, a možete nas posjetiti i u maloprodajnom dućanu na Ferenščici koji radi svaki radni dan od 8,30 do 17,00 sati. Narudžbe koje su van Grada Zagreba šaljemo dostavnom službom, te su pošiljke na Vašoj adresi kroz 24h. Slobodno nam se obratite jer tu smo zbog Vas i nećete požaliti kod Vaših narudžbi HP tonera i HP tinti!!

Newsletter
Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!