Zamjenski toner HP CF217 17A!

Datum objave:  20.9.2017.
Dugoočekivani zamjenski toner 17A napokon se pojavio na tržištu! Iako ga već duže vrijeme imamo u ponudi, stalno težimo za pronalaskom najboljeg modela ovog zamjenskog tonera.

Serija pisača koja koristi ovaj toner svojm specifikacijama i cijenom činila se kao odličan izbor mnogima za njihove urede ili kućnu primjenu, no nitko nije gledao na cijenu tonera za iste. Štoviše, kada su se pisači pojavili na tržištu nisu postojali zamjenski modeli tonera te su kupci prisiljeni kupovati originalne modele po zaista visokim cijenama. Iz spomenutog razloga cijelu godinu pokušavamo zadovoljiti Vaše zahtjeve te Vam u ponudi pružiti zamjenski model tonera koji će raditi bez greške.

U ponudi tako imamo 2 vrste zamjenskog tonera CF217A 17A koji se odnose na tonere sa čipom koji su nešto skuplji te na one bez čipa po pristupačnijim cijenama. Oba tonera pružaju Vam ispis do 1600 stranica sa 5% pokrivenosti.

Obzirom da još uvijek nema spomenutog modela koji će raditi bez greške, treba uzeti u obzir moguće reklamacije i moguće smetnje kod rada zamjenskih tonera. Kod spomenutog tonera bez čipa prilikom zamjene čip sami stavljate na kupljeni model, a skidate ga sa originalnog tonera koji je do tada radio u Vašem pisaču. Vjerojatno se nikad niste susreli s tako nečim, no čip može svatko zamijeniti, a mi Vam pružamo i kratak video koji će Vam u koracima opisati postupak. Link do videa nalazi se ovdje.

Spomenute smetnje ili greške koje se javljaju kod ovih modela tonera su neispravan ispis, povlačenje crta, zujanje pisača ili jednostavno izbacivanje grešeke pisača da ne prihvaća toner. Ukoliko dođe do takvih ili slićnih smetnji, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam pomogli ako možemo. Treba spomenuti kako zamjenski toneri neće raditi u svim pisačima, stoga su neki kupci prisiljeni kupovati originalne modele koje također imamo u ponudi. Njihovi pisači vjerojatno su tako programirani da ne prihvaćaju zamjeski model ili čip koji se nalazi na toneru još uvijek nije dovoljno prilagođen.

Toneri CF217A 17A namjenjeni su za pisače HP LaserJet Pro M102, HP LaserJet Pro M102a, HP LaserJet Pro M102w, HP LaserJet Pro MFP M130, HP LaserJet Pro MFP M130a, HP LaserJet Pro MFP M130fn, HP LaserJet Pro MFP M130fw, HP LaserJet Pro MFP M130nw. Osim tonera pisači imaju i poseban bubanj koji je potrebno mijenjati i za koji ne postoji zamjenski model. Njegova oznaka je CF219A 19A i ima mogućnost ispisa 12000 stranica. Bubanj nije potrebno mijenjati prilikom svake zamjene tonera, već kad sam pisač javi da je potrebna zamjena (nakon 5-6 zamjene tonera).
toner cf217 i bubanj cf219
NEWSLETTER PRIJAVA

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novim akcijama i ponudama!

  • VISA
  • Diners Club International
  • Mastercard
  • Maestro
  • America Express
  • VISA verified logo
  • American Express jamstvo
  • Mastercard SecureCode
  • CorvusPay

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.

Svi toneri na jednom mjestu! Naručite jednostavno i brzo uz nekoliko klikova, brza dostava uz dugotrajni vijek trajanja. Nema čekanja i odlaženja u trgovinu, gubljenja vremena u potrazi za zamjenskim tonerima ili zamjenskim tintama koje vam trebaju! Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu! Zamjenski toneri i zamjenske tinte - www.tvoj-toner.com

VSC Pro+ Web Trgovina - Otvaranje Web Shopa
Mathema d.o.o.